Translate

EN NL

blogHeader
Nieuwe ideeën, visies en tips van

The Little Gym

Gefeliciteerd Angelo en Robin!

20171108_140601

Beste ouder,

Ik heb fantastisch nieuws vanuit The Little Gym Den Haag om met jullie te delen.

Na 8 trouwe jaren bij The Little Gym, het afronden van zijn tweede master en het hebben van mega veel PLEZIER in zijn werk, nemen we vanaf 1 december afscheid van Angelo als Program Director bij The Little Gym Den Haag. We vinden het jammer dat hij gaat en wensen hem al het beste en heel veel plezier bij zijn nieuwe baan. We gaan je missen Angelo.

Angelo zijn besluit om ergens anders zijn carrière voort te zetten heeft voor andere collega’s deuren geopend.
Onze fantastische Robin werkt al 6 jaar bij ons en is een ervaren, warme en een geweldige instructeur bij The Little Gym. Ik ben dan ook blij dat ik via deze weg jullie kan mededelen dat Robin onze nieuwe Program Director zal worden! Als Program Director zal ze verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de lessen en het trainen van ons The Little Gym Den Haag team! Gefeliciteerd Robin.

Met hartelijke groeten,

Vivian (Gym Director)


Sinterklaasfeest bij The Little Gym

TheLittleGym_Saint_Nicholas_Blog_2017_460x460_Dutch

Het is haast een traditie! Zoals elk jaar komt de Goedheiligman weer naar The Little Gym Den Haag!

Gezien het grote succes van de vorige jaren en daarmee ook gepaard de bomvolle gymzaal, heeft Sinterklaas ook dit jaar besloten om twee middagen te komen om alle kinderen te zien gymmen.

Op zaterdag 25 november zijn alle kinderen tussen 0 en 3 jaar uitgenodigd om gezellig te komen feesten met Sinterklaas,d ouders en de The Little Gym instructeurs! De deuren gaan open om 16:00 en we eindigen om 17:30 uur.

Op zondag 26 november zijn alle kinderen tussen 4 en 13 jaar uitgenodigd, om hun trucjes te laten zien aan Sinterklaas en te komen genieten van spectaculaire shows. Ook op zondag gaan de deuren open om 16:00 uur en vertrekt Sinterklaas om 17:30 uur.

Indien je als ouder twee (of meerdere kinderen) in verschillende leeftijden hebt, dan kun je natuurlijk een dag kiezen die je het beste uitkomt.

Aanmelden kan nu! Via onze mail kun je de aanmelding doen en ons laten weten wie er komt (naam/namen kind(eren) en welke (maximaal twee) volwassenen er meekomen! Stuur ons een e-mail naar denhaag@thelittlegym.eu voor de aanmelding. 

In de week voor het bezoek van Sinterklaas (dinsdag 28 november tot en met zondag 3 december) mogen de kinderen verkleed komen en  zullen we Pietengymnastiek gaan doen!

 


The Little Gym zoekt een nieuwe collega!

HandingOutSmiles_EN

Het The Little Gym team in Den Haag is op zoek naar enthousiaste, sportieve nieuwe collega's! Heb je interesse in een functie als instructeur? Klik hier voor meer informatie over werken bij The Little Gym. Graag to snel! 


Voordelen van inschrijving voor het gehele seizoen

SS_Facebook_PC_MomBaby_4M-3Y_LOGO_800x800_EN

Graag informeren we jullie over de voordelen van de inschrijving voor het hele seizoen. Bij The Little Gym is het mogelijk om voor een half seizoen in te schrijven (t/m 11 februari 2018) of voor het gehele seizoen (t/m 15 juli 2018). Wij zijn blij te zien dat een groot gedeelte van onze leden reeds gereserveerd heeft tot het einde van het schooljaar! 

Tot eind oktober bieden we nog 5% korting op het lesgeld van het tweede deel. Indien je dus alleen voor deel 1 hebt ingeschreven is het nu dus mogelijk om alsnog de beslissing te nemen om aan alle lessen tot het einde van het seizoen deel te nemen.

Hiervoor ontvang je niet alleen 5% korting maar ook de garantie dat er plek is in de les naar keuze. Voor een aantal lessen zijn er nu al wachtlijsten en graag bieden we jullie nu al de mogelijkheid om te reserveren. Dit gaat met name om de Mini Mensjes lessen (19-29 maanden), de Bengels (3 jaar) en de Gangmakers/Goede Maatjes (4-5 jarigen).

Kom naar de balie en een van onze collega's zal je helpen met de reservering of stuur een e-mail. 


Halloween bij The Little Gym

TheLittleGym_Halloween_2017_Blog_image_460x460_no-text (1)

In de week van 23 tot en met 29 oktober zullen onze lessen in het teken staan van Halloween en de kinderen mogen verkleed komen! 

Ook zullen we speciaal voor onze leden een boekverkoop organiseren in de lobby op vrijdag 27 oktober. Vanaf 9:30 uur zal Claire Giblin een selectie van haar 'Usborne books' verkopen in de lobby van The Little Gym. Kom gezellig een kopje koffie drinken en laat je verrassen door deze prachtige boeken. 

Hieronder stelt Claire zichzelf voor:

My name is Claire and I have just recently rediscovered Usborne Books. My children have both started primary school now and I found myself in the unusual position of having some time to myself and to follow my passion. 

I loved Usborne books as a child, and would sit for hours reading and loved a bedtime story with my parents. In today's fast paced world with Ipads and computers I think children forget about books. 

So today Im going to bring my Usborne books to you and give you an opportunity to share my enthusiasm for books!


Claire Giblin
Independent Usborne Retailer


Nieuwe les in rooster voor Gangmakers (4 jaar)

SS_Facebook_PreK_PrekBoy_4M-3Y_HaHaHa_460x460_EN

We zijn blij om jullie te laten weten dat er een nieuwe Gangmaker (4 jaar) les geopend zal gaan worden op zaterdag om 14:30 uur! Deze les zal gaan starten vanaf zaterdag 4 november. 

Zit je nu met je kleintje in een andere les en wil je wisselen naar de zaterdagmiddag? Laat het ons weten of kom naar de balie.


Opening nieuwe Mini Mensjes les op vrijdag

SS_Facebook_PC_GirlRunning_4M-3Y_LOGOt_800x800_EN (1)

Gezien de populariteit en het enthousiasme waarmee we onze leden elke week zien komen, willen we graag jullie het volgende laten weten: We gaan een extra Mini Mensjes les (19-29 maanden) openen op vrijdag om 11:45 uur!

Vanaf vrijdag 27 oktober is het mogelijk om deze les te volgen. Zit je nu met je kleintje in een andere les en wil je wisselen naar de vrijdag? Laat het ons weten of kom naar de balie.


Vakantieprogramma tijdens de herfstvakantie

GirlsUpsidedown

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Het thema van deze week zal zijn: Gerty, de goedgemanierde gorilla. Maak je dus klaar voor een spannende middag! 

De voorjaarsvakantieprogramma's zijn op:

dinsdag 17 oktober van 13:00-16:00 uur
donderdag 19 oktober van 13:00-16:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Bij de introductie van een vriendje die nog niet eerder bij The Little Gym is geweest, krijg jij als lid 50% korting op een vakantieprogramma.

Prijzen

Leden

1/2 dag € 27

Hele dag € 54

10 ritten € 250 (het hele jaar geldig)

Prijzen 

Niet leden

1/2 dag € 32

Hele dag € 64

10 ritten € 250 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)


START NIEUWE SCHOOLJAAR 2017-2018

SS_Facebook_PC_BoyForwardRoll_text_800x800_EN (1)

We hopen dat iedereen geniet van een prachtige zomer! Wij zijn ons alvast aan het voorbereiden op het nieuwe schooljaar en we kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien!

Dinsdag 22 augustus starten we weer met onze reguliere lessen! Het schooljaar loopt tot 15 juli 2018, een totaal van 45 lessen. Indien je nog graag een plekje voor je kind in een bepaalde les wilt reserveren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Neem contact op met: 070 3000 992.

Graag tot snel! 


OPENHUIS OP 19 AUGUSTUS

SS_Facebook_PreK_BoyHanging_LOGO_800x800


We nodigen iedereen uit om tijdens ons openhuis kennis te komen maken met het The Little Gym programma. Op zaterdag 19 augustus tussen 14:00 en 16:00 uur zullen we voor alle leeftijden (4 maanden tot 12 jaar) verschillende activiteiten aanbieden in de gymzaal. In onze lobby staat koffie en thee klaar en voor de kleintjes limonade en een snackje. 

Onze instructeurs staan klaar voor verdere informatie over ons programma en het beantwoorden van vragen. 

Natuurlijk zijn onze huidige leden ook van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten en graag kletsen we even bij voordat de lessen weer van start gaan. Mochten er vrienden en vriendinnen kennis willen maken van The Little Gym, vergeet dan niet om hen ook mee te nemen! 

Zie hier alvast ons rooster voor het nieuwe schooljaar! 


Vakantieprogramma in de zomer

Parachute


Altijd een feest! Op zoek naar de leukste plek deze zomer? Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

De thema's veranderen iedere week en zijn als volgt:
10-14 juli:       De zoektocht naar het regenboogkasteel
17-21 juli:       Het piratenschip van Groenbaard
24-28 juli:       Het verdwenen paleis van de zeemeermin
31 juli-4 aug:   Hawaiaans verstoppertje
7-11 aug:        De race naar het heelal 
14-18 aug:      De geheime code naar de babydierentuin 

Het vakantieprogramma bieden wij aan in de ochtend van 9:00-12:00 en in de middag van 13:00-16:00 uur. 

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

PRIJZEN

Leden

1/2 dag € 27
Hele dag € 54
10 ritten € 250 (het hele jaar geldig)


Niet leden

1/2 dag € 32
Hele dag € 64
10 ritten € 250 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)Showweek!

DSC_0248

Het is zover: Het is Showweek! Na weken en maanden van hard werk, zijn de kinderen er klaar voor en geven we ze de kans een spectaculaire show neer te zetten!

De showweek is van dinsdag 13 juni t/m zondag 18 juni en iedereen is uitgenodigd om deze show bij te wonen. Nodig broers, zusjes, opa's, oma's en iedereen uit om te kijken naar hoeveel je kind vooruit is gegaan op motorisch, cognitief en emotioneel/sociaal vlak. Neem je camera en veel enthousiasme mee!


Activiteitenmiddag, speciaal voor Hot Shots en Flips (6-12 jaar)

TLG_Cartwheel

Op zondag middag 21 mei bieden we, speciaal voor onze Hot Shots en Flips groepen (6-12 jaar), een middag aan vol activiteiten, plezier en samenwerking. We gaan de uitdaging aan door een 'obstacle run' door de zaal te houden en we proberen tot aan het plafond te springen op het luchtkussen! 

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn welkom om deel te nemen aan de activiteiten die starten om 16:00 uur. Inbegrepen is het eten (pizza) en natuurlijk ontzettend veel plezier! Om 18:00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. 

Aanmelden kan door ons een e-mail te sturen of ons te bellen op 070 3000 992


Mei maand inschrijfmaand

Facebook_Priority-Enrolment_English


In de meimaand is het weer mogelijk om een plekje te reserveren voor het nieuwe schooljaar dat na de zomervakantie van start gaat!

In de maand mei kunnen alleen leden een plekje in de les naar keuze reserveren. Na deze maand kunnen ook niet leden en mensen van de wachtlijst zich inschrijven.

Leden kunnen een aantrekkelijke korting ontvangen op het lesgeld. Graag leggen we jullie hieronder uit wat de mogelijkheden zijn:

Week 1 (1/7 mei) 'Early birds' inschrijvingen

- Graag bieden we onze 'early birds' een aantrekkelijke korting van 10% op het lesgeld aan, bij inschrijving voor het gehele schooljaar. Deze korting kan dus oplopen tot ruim 80 euro!

- Daarnaast krijgen de eerste honderd inschrijvingen een 'limited edition' cadeau: een prachtige drinkbeker!

- Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook een leuk presentje klaar staan.

- Handig is ook dat je aan de balie niets hoeft te betalen, je hoeft alleen het inschrijfformulier samen met een van onze collega's in te vullen zodat we weten wat je lesvoorkeur is.

Week 2 (8/14 mei)

- Deze week gaat precies zoals de eerste week met dezelfde kortingen en cadeau's, maar kom snel als je nog hoopt op die prachtige drinkbeker van The Little Gym....  op = op!

Week 3 (15/21 mei)

- Graag bieden we onze leden 10 % korting bij inschrijving voor een heel jaar. Net zoals in week 1 en 2 kan je korting dus oplopen tot ruim 80 euro bij inschrijving op het gehele schooljaar en geven we de kinderen graag een kleinigheidje.

Week 4 (22/28 mei) Laatste kans!

- Deze week zal de korting bij inschrijving op het gehele schooljaar 7,5 % zijn.

- Na deze week openen we ook de inschrijving voor onze niet leden en mensen van de wachtlijsten om een reservering te maken in hun gewenste les. Het kan dus zijn dat een voorkeursles nu vol is.

Wat is het voordeel van inschrijven in deze maand?
We vatten het even voor je samen:
- Gegarandeerd plek in de les naar keuze (geen wachtlijsten)!
- 10 % korting bij inschrijving voor het hele schooljaar (44 lessen --> bespaar ruim 80 euro)!
- Maak kans op het winnen van een verjaardagsfeestje bij The Little Gym, t.w.v. 280 euro!
- De eerste 100 'early birds' krijgen een limited edition drinkfles!
- Voor de kinderen hebben we een leuk cadeautje klaar liggen bij inschrijving.

Voor meer informatie, zie ons schema of vraag onze instructeurs op de gym om hulp bij inschrijving aan de balie.


The Little Gym gesloten tijdens de feestdagen

PreKMarchingOffBeam

Er zijn een aantal feestdagen waarop The Little Gym is gesloten. Natuurlijk kun je, indien je les volgt op onderstaande dagen, de les inhalen op een andere dag. Laat ons tijdig weten wanneer je dit zou willen doen om te zorgen dat er in de les naar keuze nog plek is. We helpen je hier graag mee aan de balie.

The Little Gym gesloten:
Zondag 16 april (Paaszondag)
Donderdag 27 april (Koningsdag)
Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag)
Zondag 4 juni (Pinksterzondag)

Op alle andere dagen gaan onze lessen door zoals normaal. 


Paasfeest bij The Little Gym

slide_eierenzoeken

Na het grote succes van de vorige jaren, organiseren we ook dit jaar een paasfeest voor onze leden!

Op zaterdag 8 april zijn alle kinderen tussen 4 en 12 jaar uitgenodigd om samen met hun ouders gezellig te komen gymmen! Wij starten om 16:00 en eindigen om 17:30 uur. (Let op: aangezien onze lessen duren tot 15:30 uur, sluiten we onze deuren een half uur tussen 15:30 en 16:00 uur om schoon te maken)

Op zondag 9 april zijn alle kinderen tussen 0 en 4 jaar uitgenodigd om hun trucjes te laten zien en paaseitjes te komen eten. Ook op zondag starten we om 16:00 uur en eindigen we het feest om 17:30 uur
(Let op: aangezien onze lessen duren tot 15:30 uur, sluiten we onze deuren een half uur tussen 15:30 en 16:00 uur om schoon te maken)

Indien je als ouder twee (of meerdere kinderen) in verschillende leeftijden hebt, dan kun je natuurlijk een dag kiezen die je het beste uitkomt.

Meld je nu aan! Via onze mail kun je de aanmelding doen en ons laten weten wie er komt (naam/namen kind(eren) en welke (maximaal twee) volwassenen er meekomen. Klik hier om de aanmelding te doen.

Let op: er is beperkte beschikbaarheid, dus meld je op tijd aan!


Stage van The Little Gym Sofia (Bulgarije)

Picture

Met veel plezier, verwelkomen bij het team van The Little Gym Sofia (Bulgarije) van woensdag 29 maart tot en met zondag 2 april. De eigenaar van The Little Gym Sofia is al jaren lid bij ons en zijn dochter gymt op woensdag in onze Flips/Hot Shots les. We zijn vereerd om deze stage te
mogen verzorgen en hebben er vertrouwen in dat onze leden ervoor kunnen zorgen dat het team van TLG Sofia de start krijgt die ze nodig hebben! 

Hieronder stellen ze zich voor!

"We are the team of The Little Gym Sofia in Bulgaria! Our gym is the first one to open in Bulgaria and we are super excited to be the ones to introduce the magic of The Little Gym to the kids on our city.  We feel privileged to do our internship in The Little Gym The Hague and can’t wait to meet you and your children later this week! In the meantime, here is a little information about us:

 

Martin: I am the owner of The Little Gym Sofia. I discovered The Little Gym through my younger daughter, Martha (7 yrs), who has been following the program in The Hague for 3 years now. I fell in love with the program, the philosophy and the teaching methods of The Little Gym. I have always wanted to find a way to help children, to do something that helps them develop their full potential. When I discovered The Little Gym, I realized this was the thing I had been looking for. Having gone through extensive training in The Little Gym program and philosophy, I have not only learned about gymnastics and teaching concepts, but  I feel I have also become a better father. And here I am today, with a background in international law and criminal justice, I am bringing The Little Gym to my home country in order to enable the kids from Sofia to experience its magic.

 

Radoslav (Rado): I am thrilled to be part of the very first The Little Gym in Bulgaria. I am crazy about sports. I have been chasing the ball since I was 3 years old. As a kid, I started with football and after that I tried almost every sport – from handball, to gymnastics, athletics, martial arts, swimming, rafting... Practicing sports is like breathing for me. I love kids. I have been teaching different sports to children of different ages and love working with them.

 

Gergana (Gery): I just love being part of The Little Gym family. With a bachelor degree in special education, practicing various sports has been a major part of my life since I can remember. In addition, I just adore children. I am a proud mom of three and also a passionate kids photographer. I love working with children, they inspire me and motivate me. Having the chance to combine all my loves and passions at The Little Gym makes me genuinely happy.

 

Lilyana (Lily): I feel privileged and super happy that I have become part of The Little Gym. I have graduated from the National Sport Academy in Sofia as a Sport Coach and a master degree in Karate and Sport for High Achievements. My sport career started with karate when I was just 9. I became part of the National Karate Team at the age of 13 and earned my black belt at 18. But my real passion is soccer – I played it professionally for 7 years. I love working with kids. I have been a karate coach since 2007 and a soccer coach of boys and girls. Children inspire me and make me a better person." 

 

 

 

 


Inloopochtend voor leden met een geldig lidmaatschap

5-ways-mom-friends_copy1

Speciaal voor onze leden met een geldig lidmaatschap, bieden wij een inloop ochtend aan! Op maandag 3 april bieden wij voor kinderen van 0 tot 3 jaar verschillende activiteiten aan tussen 10:00 en 11:30 uur. Kom binnen wandelen wanneer het jullie uitkomt en geniet samen met je kind van spelletjes, groepsactiviteiten, het luchtkussen, de parachute en activiteiten met de ballen. 

Graag zien we jullie op deze maandag ochtend om gezellig bij te kletsen en plezier te maken in de gymzaal. Komen jullie ook? Bel ons op 070 3000 992 voor meer informatie of stuur ons een e-mail


Extra inhaalmogelijkheid voor Hot Shots, Flips en Twisters

TLG_BackHandspringBoy

Mede dankzij het succes van de vorige keer, en speciaal voor onze trouwe leden, bieden we weer een extra inhaalmogelijkheid aan voor de Hot Shots, Flips en Twisters groepen (6-12 jaar).  Door het drukke schema van deze kinderen is het soms lastig om een extra inhaalles te plannen. Speciaal voor deze twee groepen zullen we een extra les aanbieden om toch de mogelijkheid te hebben deze les in te halen.

Op donderdag 30 maart kunnen de Hot Shots/Flips en Twisters van 16:00-17:00 uur een les inhalen. We zullen zorgen dat de oefenstof aangepast wordt aan het niveau van je kind, net zoals we dat altijd doen. Ook is het mogelijk om op donderdag 30 maart alvast een les in te halen die jullie in de toekomst gaan missen. Bij succes zullen we dit herhalen.

Kom naar de balie voor het reserveren van een plekje in deze les! Of bel ons op 070 3000 992 of stuur een e-mail


Vriendjesweek bij The Little Gym

Social-Media_Bring-a-friend_General_1200x1200px

In de week van 28 februari tot en met 5 maart is het vriendjesweek bij The Little Gym! Het is mogelijk om die week een vriendje uit te nodigen om deel te laten nemen aan de les.

Alleen vooraf aangemelde vriendjes kunnen deelnemen. Vanwege de veiligheid kan het zijn dat in sommige lessen geen vriendjes mee kunnen doen. Wij zullen dan een andere les adviseren waarin het wel mogelijk is.

Het is belangrijk om vriendjes altijd aan te melen om teleurstelling te voorkomen. Bel ons of stuur een e-mail het de naam en leeftijd van het vriendje. Bij ouder-kind lessen (onder de 3 jaar) zal de ouder van het vriendje ook meedoen aan de les. 

Veel plezier! 


Vakantieprogramma tijdens de voorjaarsvakantie

GS

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Het thema van deze week zal zijn: Het slaapfeestje van de draak. Maak je dus klaar voor een spannende middag! 

De voorjaarsvakantieprogramma's zijn op:

dinsdag 28 februari van 12:00-15:00 uur

woensdag 1 maart van 12:00-15:00 uur

donderdag 2 maart van 12:000-15:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Bij de introductie van een vriendje die nog niet eerder bij The Little Gym is geweest, krijg jij als lid 50% korting op een vakantieprogramma.

Prijzen

Leden

1/2 dag € 25

Hele dag € 50

10 ritten € 230 (het hele jaar geldig)

Prijzen 

Niet leden

1/2 dag € 30

Hele dag € 60

10 ritten € 230 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)


Open huis 4 februari

Facebook_News-feed_NewSkills

Haag The Little Gym nodigt alle kinderen tussen 0 en 12 jaar en hun ouders uit voor een middag vol bewegingsactiviteiten, spelletjes en meer! Zij zijn welkom op zaterdag 4 februari tussen 16.00 en 17.30 uur.

De activiteiten die tijdens deze open middag worden aangeboden zijn speciaal gericht op de behoeften en mogelijkheden van kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen. Onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs krijgt iedereen een voorproefje van wat het programma allemaal te bieden heeft. De kinderen kunnen al kruipend, lopend, klimmend en klauterend de grote kleurrijke zaal vol stimulerende en uitdagende toestellen ontdekken, daarnaast krijgen ouders informatie over de ontwikkeling van deze jonge kinderen. Voor de oudere kinderen vanaf 3 jaar zijn er spelletjes en groepsactiviteiten en kunnen de ouders kijken vanuit de lobby en genieten van een hapje en een drankje.

Neem een kijkje in de kleurrijke wereld van The Little Gym en ervaar zelf de activiteiten van het unieke bewegingsprogramma. Kom naar ons open huis op zondag 30 januari en ontdek hoe opgroeien kinderspel wordt.


Zoveel activiteiten om uit te kiezen!

TLG_BackHandspringGirl (1)

Een nieuwe fase in het leven van je kind! Nu ze 6 jaar zijn gaat er een wereld van bewegingsmogelijkheden voor ze (en jou!) open. Het aanbod is gevarieerd en soms ook wat overweldigend. Want waar ben je naar op zoek? Misschien heb je zelf vroeger ook gehockeyd of gevoetbald en wil je graag dat je kind ook plezier aan deze sport beleefd. Of misschien gaat de hele klas op ballet en wil je kind dit ook graag. Al met al een heleboel keuzes te maken.

Je kind heeft tijdens de Gangmakers/Goede maatjes gewerkt aan een sterke basis voor de toekomst. Ze zijn sterker geworden, leniger en hun coördinatie is verbeterd. Ze hebben geleerd om samen te werken in een team.  Nu hun bewegingsmogelijkheden zijn toegenomen verandert de inhoud van de lessen bij The Little Gym met hen mee.

Onze Hot Shots en Flips lessen zijn gebaseerd op het curriculum van de USA Gymastic Federation;  het draait allemaal om de radslagen, handstanden en flick flacken! De focus van een Hot Shots / Flips les is het aanleren van de turnvaardigheden.  De groepen worden op niveau ingedeeld en speciaal voor de kinderen die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging hebben we de Twisters / Aerials groep voor gevorderden.

Op een niet competitieve manier dagen we de kinderen uit op hun eigen niveau en is je best doen belangrijker dan de beste te zijn.  Met een verhouding van 1 instructeur op 7 kinderen leren kinderen op hun eigen tempo en ontvangen ze individuele feedback.

De thema’s zijn aangepast naar de leeftijd van de kinderen waardoor ze intensiever leren samenwerken en elkaar helpen met het leren van nieuwe vaardigheden.

We helpen je graag met een passende oplossing die voor jullie werkt. Kom naar de balie en laat een van onze instructeurs je verder informeren over de mogelijkheden.Je kind gaat naar school!

PreKJumping

Waar blijft de tijd! Je kleintje wordt alweer 4 jaar en dat betekent; ‘School’! Waarschijnlijk is je kind er aan toe, maar ben jij dat ook? Misschien vind je het leuk om wat meer te lezen over wat jullie te wachten staat.

Ouders maken zich soms zorgen over het feit dat de eerste tijd op school als heel erg vermoeiend wordt ervaren. Je kind gaat immers meteen 5 dagen naar school en krijgt veel opdrachten en moet ook (misschien voor het eerst!) lang stilzitten en luisteren. Daarnaast moet je kind wennen aan de groepsdynamiek van een klas en de aandacht van de juf of meester delen met nog 28 andere kinderen. Geen wonder dat dit vermoeiend is!

Tijdens de Bengels les heeft je kind zich hier al op kunnen voorbereiden, door het volgen van instructies, het bij de groep blijven en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met instructeurs.

Nu de verwachtingen van een schoolgaande kleuter veranderen, verandert The Little Gym mee. Onze Gangmakers/Goede Maatjes lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 jaar en ouder om de kinderen te ondersteunen in deze nieuwe fase. Deze bieden we aan na schooltijd en in het weekend.

Na een dag stilzitten is je 4 jarige juist op zoek naar een plek waar ze, in een reeds vertrouwbare omgeving, hun energie kwijt kunnen door lekker te bewegen en zichzelf kunnen zijn.

Ieder kind is anders en het ene kind heeft misschien meer tijd nodig om zich aan te passen aan het drukke weekschema dan het andere kind. Het is niet alleen een grote verandering voor je kind maar ook voor jou als ouder! Daarom helpen we je graag met een passende oplossing die voor jullie werkt. Kom naar de balie en laat een van onze instructeurs je verder informeren over de mogelijkheden.Bevestigingsweek voor de rest het schooljaar

AFewSpotsLeft
We genieten ontzettend van de aanwezigheid van jullie kind(eren) in onze lessen bij The Little Gym! Daarom zijn we blij om te zien dat er ook voor het tweede deel van het schooljaar al zoveel plekjes gereserveerd zijn. We hopen ook dat jouw kind(eren) bij ons zullen zijn tot het einde van het schooljaar (9 juli 2017)

Heb je ons nog niet laten weten wat jullie plannen voor de rest van het schooljaar zijn? Dan horen wij dit graag vóór zondag 22 januari 2017. Daarna zullen we ook de mensen op onze wachtlijsten de kans geven om een plek te reserveren.

We helpen je graag bij het zoeken naar een geschikte dag en tijd. Kom naar de balie om je plekje te bevestigen en de betaling te voldoen, om te voorkomen dat jullie op een wachtlijst komen.

Indien er andere vragen over het rooster en de lessen zijn dan helpen wij je hier natuurlijk ook graag bij! Bel ons op 070 3000 992 of zie ons lesrooster hier.


The Little Gym is gesloten tijdens de feestdagen

Christmas-Camps_atTLG_Facebook-image-feed_no-text

Vanaf zaterdag 24 december is The Little Gym gesloten voor reguliere lessen. Vanaf zaterdag 7 januari starten we om 9:00 uur weer met de reguliere lessen en hopen we iedereen weer te zien! 

Wel zijn we in de kerstvakantie open voor het vakantieprogramma: een speciaal ontwikkeld programma voor kinderen van 3-8 jaar in de ochtend en/of middag. Voor meer informatie, ga naar onze pagina vakantieprogramma's 

Vakantieprogramma tijdens de kerstvakantie

Parachute

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

De kerst vakantieprogramma's zijn op:
dinsdag 27 december 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur
woensdag 28 december 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur
donderdag 29 december 9:00 - 12:00 en 13:00-16:00 uur
vrijdag 30 december 9:00-12:00 uur

dinsdag 3 januari 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur
woensdag 4 januari 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur
donderdag 5 januari 9:00 - 12:00 en 13:00-16:00 uur
vrijdag 6 januari 9:00-12:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Prijzen
Leden
1/2 dag € 25
Hele dag € 50
10 ritten € 230 (het hele jaar geldig)

Niet-leden
1/2 dag € 30
Hele dag € 60
10 ritten € 230 (alleen mogelijk na aanschaf van het jaarlijkse familielidmaatschap)

Ben je geinteresseerd in de vakantieprogramma's, reserveer dan nu een plek want er zijn beperkte plekken beschikbaar. We helpen je graag aan de balie in de gym en bellen 070 3000 992 of e-mailen denhaag@thelittlegym.eu kan natuurlijk ook.