EN NL

blogHeader

Kinder EHBO bij The Little Gym

PreKMarchingOffBeam

Meld u nu aan voor een

WORKSHOP EHBO AAN BABY’S EN KINDEREN

Veel mensen weten niet goed hoe ze hulp kunnen bieden bij kleine en grote ongelukken in en om huis. Toch geeft het een veilig gevoel als u weet wat u kunt doen als er iets gebeurt en u dus niet hulpeloos aan de kant hoeft te staan.

Bij deze interactieve workshop leert u, van een gecertificeerde EHBO-instructeur, hoe u moet handelen bij een vergiftiging, verbranding of hersenletsel. U leert eerste hulp vaardigheden die van pas komen bij een bloeding, verstuiking, verslikking/verstikking en bewusteloosheid. Ook krijgt u advies over preventie van de meest voorkomende ongelukken bij baby’s en kinderen.

Woensdag 2 november van 19.00 uur tot 22.00 uur (Nederlands) bij The Little Gym in Voorburg, Koningin Julianalaan 343.

Woensdag 9 november van 19.00 uur tot 22.00 uur (Engels) bij The Little Gym in Voorburg, Koningin Julianalaan 343.

Kosten € 25,- per persoon incl. koffie/thee.

Aanmelden bij Mieke Kooijman, tel. 06 14290910 of email: info@kooijman-ehbo.nl

Mieke Kooijman

Mieke Kooijman is EHBO-instructeur gecertificeerd door het Oranje Kruis, het Nederlandse Rode Kruis en de Nederlandse reanimatieraad. Naast het geven van EHBO cursussen en reanimatie trainingen, geeft ze graag workshops die aangepast zijn op een bepaalde behoefte. De bovenstaande workshop is speciaal samengesteld voor (groot)ouders en verzorgers van kleine kinderen en baby’s die niet per se een twaalf uur durende gecertificeerde cursus willen volgen, maar die in een korte tijd gerichte kennis op willen doen over de meest voorkomende ongelukken.