EN NL

blogHeader

Voordelen van inschrijving voor het gehele seizoen

TLG_Cartwheel

Graag informeren we jullie over de voordelen van de inschrijving voor het hele seizoen. Bij The Little Gym is het mogelijk om voor een half seizoen in te schrijven (t/m 6 februari 2017) of voor het gehele seizoen (t/m 9 juli 2017). Wij zijn blij te zien dat een groot gedeelte van onze leden reeds gereserveerd heeft tot het einde van het schooljaar! 

Tot eind oktober bieden we nog 5% korting op het lesgeld van het tweede deel. Indien je dus alleen voor deel 1 hebt ingeschreven is het nu dus mogelijk om alsnog de beslissing te nemen om aan alle lessen tot het einde van het seizoen deel te nemen.

Hiervoor ontvang je niet alleen 5% korting maar ook de garantie dat er plek is in de les naar keuze. Voor een aantal lessen zijn er nu al wachtlijsten en graag bieden we jullie nu al de mogelijkheid om te reserveren. Dit gaat met name om de Grade School lessen (6-12 jaar), de Mini Mensjes lessen (19-29 maanden) en de Gangmakers/Goede Maatjes (4-5 jarigen).

Kom naar de balie en een van onze collega's zal je helpen met de reservering!