EN NL

blogHeader

Extra inhaalmogelijkheid voor Hot Shots, Flips en Twisters

TLG_BackHandspringBoy

Mede dankzij het succes van de vorige keer, en speciaal voor onze trouwe leden, bieden we weer een extra inhaalmogelijkheid aan voor de Hot Shots, Flips en Twisters groepen (6-12 jaar).  Door het drukke schema van deze kinderen is het soms lastig om een extra inhaalles te plannen. Speciaal voor deze twee groepen zullen we een extra les aanbieden om toch de mogelijkheid te hebben deze les in te halen.

Op donderdag 30 maart kunnen de Hot Shots/Flips en Twisters van 16:00-17:00 uur een les inhalen. We zullen zorgen dat de oefenstof aangepast wordt aan het niveau van je kind, net zoals we dat altijd doen. Ook is het mogelijk om op donderdag 30 maart alvast een les in te halen die jullie in de toekomst gaan missen. Bij succes zullen we dit herhalen.

Kom naar de balie voor het reserveren van een plekje in deze les! Of bel ons op 070 3000 992 of stuur een e-mail