EN NL

blogHeader

OPENHUIS OP 19 AUGUSTUS

SS_Facebook_PreK_BoyHanging_LOGO_800x800


We nodigen iedereen uit om tijdens ons openhuis kennis te komen maken met het The Little Gym programma. Op zaterdag 19 augustus tussen 14:00 en 16:00 uur zullen we voor alle leeftijden (4 maanden tot 12 jaar) verschillende activiteiten aanbieden in de gymzaal. In onze lobby staat koffie en thee klaar en voor de kleintjes limonade en een snackje. 

Onze instructeurs staan klaar voor verdere informatie over ons programma en het beantwoorden van vragen. 

Natuurlijk zijn onze huidige leden ook van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten en graag kletsen we even bij voordat de lessen weer van start gaan. Mochten er vrienden en vriendinnen kennis willen maken van The Little Gym, vergeet dan niet om hen ook mee te nemen! 

Zie hier alvast ons rooster voor het nieuwe schooljaar!