EN NL

blogHeader

Gefeliciteerd Angelo en Robin!

20171108_140601

Beste ouder,

Ik heb fantastisch nieuws vanuit The Little Gym Den Haag om met jullie te delen.

Na 8 trouwe jaren bij The Little Gym, het afronden van zijn tweede master en het hebben van mega veel PLEZIER in zijn werk, nemen we vanaf 1 december afscheid van Angelo als Program Director bij The Little Gym Den Haag. We vinden het jammer dat hij gaat en wensen hem al het beste en heel veel plezier bij zijn nieuwe baan. We gaan je missen Angelo.

Angelo zijn besluit om ergens anders zijn carrière voort te zetten heeft voor andere collega’s deuren geopend.
Onze fantastische Robin werkt al 6 jaar bij ons en is een ervaren, warme en een geweldige instructeur bij The Little Gym. Ik ben dan ook blij dat ik via deze weg jullie kan mededelen dat Robin onze nieuwe Program Director zal worden! Als Program Director zal ze verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de lessen en het trainen van ons The Little Gym Den Haag team! Gefeliciteerd Robin.

Met hartelijke groeten,

Vivian (Gym Director)