EN NL

blogHeader

Mei Maand Inschrijfmaand

TLG_PE_Early_Bird_Facebook_Blog_Enrol_Girl_Smiling_800x800_EN

 

In de meimaand is het weer mogelijk om een plekje te reserveren voor het nieuwe schooljaar dat na de zomervakantie van start gaat!

 

In de maand mei kunnen alleen leden een plekje in de les naar keuze reserveren. Na deze maand kunnen ook niet leden en mensen van de wachtlijst zich inschrijven.

 

Leden kunnen een aantrekkelijke korting ontvangen op het lesgeld. Graag leggen we jullie hieronder uit wat de mogelijkheden zijn:

 

Week 1 (8/13 mei) 'Early birds' inschrijvingen

- Graag bieden we onze 'early birds' een aantrekkelijke korting van 10% op het lesgeld aan, bij inschrijving voor het gehele schooljaar. Deze korting kan dus oplopen tot ruim 80 euro!

- Daarnaast krijgen de eerste honderd inschrijvingen een 'limited edition' cadeau: een handige powerbank, zodat je nooit meer last hebt van die lege batterij. 

- Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook een leuk presentje klaar staan.

- Handig is ook dat je aan de balie niets hoeft te betalen, je hoeft alleen het inschrijfformulier samen met een van onze collega's in te vullen zodat we weten wat je lesvoorkeur is.

 

Week 2 (15/20 mei)

- Deze week gaat precies zoals de eerste week met dezelfde kortingen en cadeau's, maar kom snel als je nog hoopt op die handige powerbank van The Little Gym....  op = op!

 

Week 3 (22/27 mei)

- Graag bieden we onze leden 10 % korting bij inschrijving voor een heel jaar. Net zoals in week 1 en 2 kan je korting dus oplopen tot ruim 80 euro bij inschrijving op het gehele schooljaar en geven we de kinderen graag een kleinigheidje.

 

Week 4 (29 mei/3 juni) Laatste kans!

- Deze week zal de korting bij inschrijving op het gehele schooljaar 7,5 % zijn.

- Na deze week openen we ook de inschrijving voor onze niet leden en mensen van de wachtlijsten om een reservering te maken in hun gewenste les. Het kan dus zijn dat een voorkeursles nu vol is.

Wat is het voordeel van inschrijven in deze maand?
We vatten het even voor je samen:
- Gegarandeerd plek in de les naar keuze (geen wachtlijsten)!
- 10 % korting bij inschrijving voor het hele schooljaar (45 lessen --> bespaar ruim 80 euro)!
- Maak kans op het winnen van een verjaardagsfeestje bij The Little Gym, t.w.v. 280 euro!
- De eerste 100 'early birds' krijgen een limited edition powerbank!
- Voor de kinderen hebben we een leuk cadeautje klaar liggen bij inschrijving.

Voor meer informatie, zie ons schema of vraag onze instructeurs op de gym om hulp bij inschrijving aan de balie.