Translate

EN NL

localEventsHeader
Mon, Nov 13, 2017

Gefeliciteerd Angelo en Robin!

20171108_140601

Beste ouder,

Ik heb fantastisch nieuws vanuit The Little Gym Den Haag om met jullie te delen.

Na 8 trouwe jaren bij The Little Gym, het afronden van zijn tweede master en het hebben van mega veel PLEZIER in zijn werk, nemen we vanaf 1 december afscheid van Angelo als Program Director bij The Little Gym Den Haag. We vinden het jammer dat hij gaat en wensen hem al het beste en heel veel plezier bij zijn nieuwe baan. We gaan je missen Angelo.

Angelo zijn besluit om ergens anders zijn carrière voort te zetten heeft voor andere collega’s deuren geopend.
Onze fantastische Robin werkt al 6 jaar bij ons en is een ervaren, warme en een geweldige instructeur bij The Little Gym. Ik ben dan ook blij dat ik via deze weg jullie kan mededelen dat Robin onze nieuwe Program Director zal worden! Als Program Director zal ze verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de lessen en het trainen van ons The Little Gym Den Haag team! Gefeliciteerd Robin.

Met hartelijke groeten,

Vivian (Gym Director)


Mon, Nov 6, 2017

Sinterklaasfeest bij The Little Gym

TheLittleGym_Saint_Nicholas_Blog_2017_460x460_Dutch

Het is haast een traditie! Zoals elk jaar komt de Goedheiligman weer naar The Little Gym Den Haag!

Gezien het grote succes van de vorige jaren en daarmee ook gepaard de bomvolle gymzaal, heeft Sinterklaas ook dit jaar besloten om twee middagen te komen om alle kinderen te zien gymmen.

Op zaterdag 25 november zijn alle kinderen tussen 0 en 3 jaar uitgenodigd om gezellig te komen feesten met Sinterklaas,d ouders en de The Little Gym instructeurs! De deuren gaan open om 16:00 en we eindigen om 17:30 uur.

Op zondag 26 november zijn alle kinderen tussen 4 en 13 jaar uitgenodigd, om hun trucjes te laten zien aan Sinterklaas en te komen genieten van spectaculaire shows. Ook op zondag gaan de deuren open om 16:00 uur en vertrekt Sinterklaas om 17:30 uur.

Indien je als ouder twee (of meerdere kinderen) in verschillende leeftijden hebt, dan kun je natuurlijk een dag kiezen die je het beste uitkomt.

Aanmelden kan nu! Via onze mail kun je de aanmelding doen en ons laten weten wie er komt (naam/namen kind(eren) en welke (maximaal twee) volwassenen er meekomen! Stuur ons een e-mail naar denhaag@thelittlegym.eu voor de aanmelding. 

In de week voor het bezoek van Sinterklaas (dinsdag 28 november tot en met zondag 3 december) mogen de kinderen verkleed komen en  zullen we Pietengymnastiek gaan doen!

 


Wed, Nov 1, 2017

The Little Gym zoekt een nieuwe collega!

HandingOutSmiles_EN

Het The Little Gym team in Den Haag is op zoek naar enthousiaste, sportieve nieuwe collega's! Heb je interesse in een functie als instructeur? Klik hier voor meer informatie over werken bij The Little Gym. Graag to snel! 


Wed, Oct 18, 2017

Voordelen van inschrijving voor het gehele seizoen

SS_Facebook_PC_MomBaby_4M-3Y_LOGO_800x800_EN

Graag informeren we jullie over de voordelen van de inschrijving voor het hele seizoen. Bij The Little Gym is het mogelijk om voor een half seizoen in te schrijven (t/m 11 februari 2018) of voor het gehele seizoen (t/m 15 juli 2018). Wij zijn blij te zien dat een groot gedeelte van onze leden reeds gereserveerd heeft tot het einde van het schooljaar! 

Tot eind oktober bieden we nog 5% korting op het lesgeld van het tweede deel. Indien je dus alleen voor deel 1 hebt ingeschreven is het nu dus mogelijk om alsnog de beslissing te nemen om aan alle lessen tot het einde van het seizoen deel te nemen.

Hiervoor ontvang je niet alleen 5% korting maar ook de garantie dat er plek is in de les naar keuze. Voor een aantal lessen zijn er nu al wachtlijsten en graag bieden we jullie nu al de mogelijkheid om te reserveren. Dit gaat met name om de Mini Mensjes lessen (19-29 maanden), de Bengels (3 jaar) en de Gangmakers/Goede Maatjes (4-5 jarigen).

Kom naar de balie en een van onze collega's zal je helpen met de reservering of stuur een e-mail. 


Tue, Oct 10, 2017

Halloween bij The Little Gym

TheLittleGym_Halloween_2017_Blog_image_460x460_no-text (1)

In de week van 23 tot en met 29 oktober zullen onze lessen in het teken staan van Halloween en de kinderen mogen verkleed komen! 

Ook zullen we speciaal voor onze leden een boekverkoop organiseren in de lobby op vrijdag 27 oktober. Vanaf 9:30 uur zal Claire Giblin een selectie van haar 'Usborne books' verkopen in de lobby van The Little Gym. Kom gezellig een kopje koffie drinken en laat je verrassen door deze prachtige boeken. 

Hieronder stelt Claire zichzelf voor:

My name is Claire and I have just recently rediscovered Usborne Books. My children have both started primary school now and I found myself in the unusual position of having some time to myself and to follow my passion. 

I loved Usborne books as a child, and would sit for hours reading and loved a bedtime story with my parents. In today's fast paced world with Ipads and computers I think children forget about books. 

So today Im going to bring my Usborne books to you and give you an opportunity to share my enthusiasm for books!


Claire Giblin
Independent Usborne Retailer


Tue, Oct 10, 2017

Nieuwe les in rooster voor Gangmakers (4 jaar)

SS_Facebook_PreK_PrekBoy_4M-3Y_HaHaHa_460x460_EN

We zijn blij om jullie te laten weten dat er een nieuwe Gangmaker (4 jaar) les geopend zal gaan worden op zaterdag om 14:30 uur! Deze les zal gaan starten vanaf zaterdag 4 november. 

Zit je nu met je kleintje in een andere les en wil je wisselen naar de zaterdagmiddag? Laat het ons weten of kom naar de balie.


Wed, Oct 4, 2017

Opening nieuwe Mini Mensjes les op vrijdag

SS_Facebook_PC_GirlRunning_4M-3Y_LOGOt_800x800_EN (1)

Gezien de populariteit en het enthousiasme waarmee we onze leden elke week zien komen, willen we graag jullie het volgende laten weten: We gaan een extra Mini Mensjes les (19-29 maanden) openen op vrijdag om 11:45 uur!

Vanaf vrijdag 27 oktober is het mogelijk om deze les te volgen. Zit je nu met je kleintje in een andere les en wil je wisselen naar de vrijdag? Laat het ons weten of kom naar de balie.


Mon, Sep 11, 2017

Vakantieprogramma tijdens de herfstvakantie

GirlsUpsidedown

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Het thema van deze week zal zijn: Gerty, de goedgemanierde gorilla. Maak je dus klaar voor een spannende middag! 

De voorjaarsvakantieprogramma's zijn op:

dinsdag 17 oktober van 13:00-16:00 uur
donderdag 19 oktober van 13:00-16:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Bij de introductie van een vriendje die nog niet eerder bij The Little Gym is geweest, krijg jij als lid 50% korting op een vakantieprogramma.

Prijzen

Leden

1/2 dag € 27

Hele dag € 54

10 ritten € 250 (het hele jaar geldig)

Prijzen 

Niet leden

1/2 dag € 32

Hele dag € 64

10 ritten € 250 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)


Thu, Aug 10, 2017

START NIEUWE SCHOOLJAAR 2017-2018

SS_Facebook_PC_BoyForwardRoll_text_800x800_EN (1)

We hopen dat iedereen geniet van een prachtige zomer! Wij zijn ons alvast aan het voorbereiden op het nieuwe schooljaar en we kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien!

Dinsdag 22 augustus starten we weer met onze reguliere lessen! Het schooljaar loopt tot 15 juli 2018, een totaal van 45 lessen. Indien je nog graag een plekje voor je kind in een bepaalde les wilt reserveren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Neem contact op met: 070 3000 992.

Graag tot snel! 


Thu, Aug 10, 2017

OPENHUIS OP 19 AUGUSTUS

SS_Facebook_PreK_BoyHanging_LOGO_800x800


We nodigen iedereen uit om tijdens ons openhuis kennis te komen maken met het The Little Gym programma. Op zaterdag 19 augustus tussen 14:00 en 16:00 uur zullen we voor alle leeftijden (4 maanden tot 12 jaar) verschillende activiteiten aanbieden in de gymzaal. In onze lobby staat koffie en thee klaar en voor de kleintjes limonade en een snackje. 

Onze instructeurs staan klaar voor verdere informatie over ons programma en het beantwoorden van vragen. 

Natuurlijk zijn onze huidige leden ook van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten en graag kletsen we even bij voordat de lessen weer van start gaan. Mochten er vrienden en vriendinnen kennis willen maken van The Little Gym, vergeet dan niet om hen ook mee te nemen! 

Zie hier alvast ons rooster voor het nieuwe schooljaar! 


Tue, Jun 13, 2017

Vakantieprogramma in de zomer

Parachute


Altijd een feest! Op zoek naar de leukste plek deze zomer? Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

De thema's veranderen iedere week en zijn als volgt:
10-14 juli:       De zoektocht naar het regenboogkasteel
17-21 juli:       Het piratenschip van Groenbaard
24-28 juli:       Het verdwenen paleis van de zeemeermin
31 juli-4 aug:   Hawaiaans verstoppertje
7-11 aug:        De race naar het heelal 
14-18 aug:      De geheime code naar de babydierentuin 

Het vakantieprogramma bieden wij aan in de ochtend van 9:00-12:00 en in de middag van 13:00-16:00 uur. 

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

PRIJZEN

Leden

1/2 dag € 27
Hele dag € 54
10 ritten € 250 (het hele jaar geldig)


Niet leden

1/2 dag € 32
Hele dag € 64
10 ritten € 250 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)Thu, Jun 8, 2017

Showweek!

DSC_0248

Het is zover: Het is Showweek! Na weken en maanden van hard werk, zijn de kinderen er klaar voor en geven we ze de kans een spectaculaire show neer te zetten!

De showweek is van dinsdag 13 juni t/m zondag 18 juni en iedereen is uitgenodigd om deze show bij te wonen. Nodig broers, zusjes, opa's, oma's en iedereen uit om te kijken naar hoeveel je kind vooruit is gegaan op motorisch, cognitief en emotioneel/sociaal vlak. Neem je camera en veel enthousiasme mee!


Sat, Apr 22, 2017

Activiteitenmiddag, speciaal voor Hot Shots en Flips (6-12 jaar)

TLG_Cartwheel

Op zondag middag 21 mei bieden we, speciaal voor onze Hot Shots en Flips groepen (6-12 jaar), een middag aan vol activiteiten, plezier en samenwerking. We gaan de uitdaging aan door een 'obstacle run' door de zaal te houden en we proberen tot aan het plafond te springen op het luchtkussen! 

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn welkom om deel te nemen aan de activiteiten die starten om 16:00 uur. Inbegrepen is het eten (pizza) en natuurlijk ontzettend veel plezier! Om 18:00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. 

Aanmelden kan door ons een e-mail te sturen of ons te bellen op 070 3000 992


Fri, Apr 21, 2017

Mei maand inschrijfmaand

Facebook_Priority-Enrolment_English


In de meimaand is het weer mogelijk om een plekje te reserveren voor het nieuwe schooljaar dat na de zomervakantie van start gaat!

In de maand mei kunnen alleen leden een plekje in de les naar keuze reserveren. Na deze maand kunnen ook niet leden en mensen van de wachtlijst zich inschrijven.

Leden kunnen een aantrekkelijke korting ontvangen op het lesgeld. Graag leggen we jullie hieronder uit wat de mogelijkheden zijn:

Week 1 (1/7 mei) 'Early birds' inschrijvingen

- Graag bieden we onze 'early birds' een aantrekkelijke korting van 10% op het lesgeld aan, bij inschrijving voor het gehele schooljaar. Deze korting kan dus oplopen tot ruim 80 euro!

- Daarnaast krijgen de eerste honderd inschrijvingen een 'limited edition' cadeau: een prachtige drinkbeker!

- Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook een leuk presentje klaar staan.

- Handig is ook dat je aan de balie niets hoeft te betalen, je hoeft alleen het inschrijfformulier samen met een van onze collega's in te vullen zodat we weten wat je lesvoorkeur is.

Week 2 (8/14 mei)

- Deze week gaat precies zoals de eerste week met dezelfde kortingen en cadeau's, maar kom snel als je nog hoopt op die prachtige drinkbeker van The Little Gym....  op = op!

Week 3 (15/21 mei)

- Graag bieden we onze leden 10 % korting bij inschrijving voor een heel jaar. Net zoals in week 1 en 2 kan je korting dus oplopen tot ruim 80 euro bij inschrijving op het gehele schooljaar en geven we de kinderen graag een kleinigheidje.

Week 4 (22/28 mei) Laatste kans!

- Deze week zal de korting bij inschrijving op het gehele schooljaar 7,5 % zijn.

- Na deze week openen we ook de inschrijving voor onze niet leden en mensen van de wachtlijsten om een reservering te maken in hun gewenste les. Het kan dus zijn dat een voorkeursles nu vol is.

Wat is het voordeel van inschrijven in deze maand?
We vatten het even voor je samen:
- Gegarandeerd plek in de les naar keuze (geen wachtlijsten)!
- 10 % korting bij inschrijving voor het hele schooljaar (44 lessen --> bespaar ruim 80 euro)!
- Maak kans op het winnen van een verjaardagsfeestje bij The Little Gym, t.w.v. 280 euro!
- De eerste 100 'early birds' krijgen een limited edition drinkfles!
- Voor de kinderen hebben we een leuk cadeautje klaar liggen bij inschrijving.

Voor meer informatie, zie ons schema of vraag onze instructeurs op de gym om hulp bij inschrijving aan de balie.


Tue, Mar 28, 2017

The Little Gym gesloten tijdens de feestdagen

PreKMarchingOffBeam

Er zijn een aantal feestdagen waarop The Little Gym is gesloten. Natuurlijk kun je, indien je les volgt op onderstaande dagen, de les inhalen op een andere dag. Laat ons tijdig weten wanneer je dit zou willen doen om te zorgen dat er in de les naar keuze nog plek is. We helpen je hier graag mee aan de balie.

The Little Gym gesloten:
Zondag 16 april (Paaszondag)
Donderdag 27 april (Koningsdag)
Donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag)
Zondag 4 juni (Pinksterzondag)

Op alle andere dagen gaan onze lessen door zoals normaal. 

FacebookEvent gallerij

 

Halloween Week!