Translate

EN NL

localEventsHeader
Mon, Nov 12, 2018

Sinterklaasfeest bij The Little Gym

TheLittleGym_Saint_Nicholas_Blog_2017_460x460_Dutch_copy

 

Het is haast een traditie! Zoals elk jaar komt de Goedheiligman weer naar The Little Gym Den Haag!

Gezien het grote succes van de vorige jaren en daarmee ook gepaard de bomvolle gymzaal, komt Sinterklaas ook dit jaar twee middagen om alle kinderen te zien gymmen.

Op zaterdag 1 december zijn alle kinderen tussen 4-12 jaar uitgenodigd om gezellig te komen feesten met Sinterklaas, de ouders en de The Little Gym instructeurs! De deuren gaan open om 16:00 en we eindigen om 17:30 uur.

Op zondag 2 december zijn alle kinderen tussen 0-4  jaar uitgenodigd, om hun trucjes te laten zien aan Sinterklaas en te komen genieten van spectaculaire shows. Ook op zondag gaan de deuren open om 16:00 uur en vertrekt Sinterklaas om 17:30 uur.

Indien je als ouder twee (of meerdere kinderen) in verschillende leeftijden hebt, dan kun je natuurlijk een dag kiezen die je het beste uitkomt.

Aanmelden kan nu! Via onze mail kun je de aanmelding doen en ons laten weten wie er komt (naam/namen kind(eren) en welke (maximaal twee) volwassenen er meekomen! Stuur ons een e-mail naar denhaag@thelittlegym.eu voor de aanmelding. 

In de week voor het bezoek van Sinterklaas (dinsdag 26 november tot en met zondag 2 december) mogen de kinderen verkleed komen en  zullen we Pietengymnastiek gaan doen!

 


Mon, Nov 12, 2018

Ambassadeursweek voor ouder kind lessen

TLG_Facebook_Post_Baby_Bells_ParentChild_800x800

Mede dankzij jullie, de ouders, zijn onze lessen bij The Little Gym een groot succes! Zonder jullie enthousiasme en vertrouwen kunnen we onze ouder kind lessen niet geven met zoveel plezier.

Ons succes komt ook doordat jullie met anderen praten over het programma en doordat jullie vrienden uitnodigen om bij The Little Gym familie aan te sluiten. 

Daarom willen we graag vragen of jullie onze 'ambassadeurs' willen zijn! In de week van 19-25 november willen we alle ouders die met hun kind(eren) deelnemen aan onze ouder-kind lessen (0-2,5 jaar) vragen of ze een vriend of vriendin willen uitnodigen die met zijn of haar kind komt deelnemen aan een les. Dit kan dezelfde les zijn als het kindje even oud is al jouw kind, maar kan evt ook in een andere les als er leeftijdsverschil is. 

Wanneer je vriend(in) inschrijft, krijgen zowel zij ALS jullie een waardebon t.w.v. 40 euro, te besteden voor lessen, verjaardagsfeestjes of vakantieprogramma's!

Reserveer nu een plekje voor je vriend(in). Dit kan per e-mail of telefoon. Indien de les naar keuze vol is, zullen we jullie een alternatief aanbieden. 

NB: deze actie is alleen geldig voor onze ouder-kind lessen (0-2,5 jaar) en alleen indien er in de week van 19-25 november ingeschreven wordt. 

 

 

 


Fri, Sep 14, 2018

Vakantieprogramma in de herfstvakantie

2016_HolidayCamps-Social_Group

 

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Het thema van deze week zal zijn: Op zoek naar het regenboog kasteel! 

De vakantieprogramma's zijn op:

dinsdag 23 oktober van 13:00-16:00 uur

donderdag 25 oktober van 13:00-16:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

 

Prijzen
Leden
1/2 dag € 27
10 ritten € 250 (het hele jaar geldig)

 

Prijzen 
Niet leden
1/2 dag € 32
10 ritten € 250 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)


Tue, Aug 21, 2018

Start nieuwe schooljaar 2018-2019

TLG_Facebook_Post_SuperBeasts_Wall_AreYouReady_800x800

We hopen dat iedereen geniet van een prachtige zomer! Wij zijn ons alvast aan het voorbereiden op het nieuwe schooljaar en we kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien!

Dinsdag 28 augustus starten we weer met onze reguliere lessen! Het schooljaar loopt tot 21 juli 2019, een totaal van 45 lessen. Indien je nog graag een plekje voor je kind in een bepaalde les wilt reserveren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Neem contact op met: 070 3000 992.

Graag tot snel! 


Tue, Aug 21, 2018

Openhuis op zondag 26 augustus

TLG_Social_Media_Blog_Post_Open_House_General_460x460

 

We nodigen iedereen uit om tijdens ons openhuis kennis te komen maken met het The Little Gym programma. Op zondag 26 augustus tussen 10:00 en 11:30 uur zullen we voor alle leeftijden (4 maanden tot 12 jaar) verschillende activiteiten aanbieden in de gymzaal. In onze lobby staat koffie en thee klaar en voor de kleintjes limonade en een snackje. 

Onze instructeurs staan klaar voor verdere informatie over ons programma en het beantwoorden van vragen. 

Natuurlijk zijn onze huidige leden ook van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten en graag kletsen we even bij voordat de lessen weer van start gaan. Mochten er vrienden en vriendinnen kennis willen maken van The Little Gym, vergeet dan niet om hen ook mee te nemen! 

Zie hier alvast ons rooster voor het nieuwe schooljaar! 


Fri, Jun 29, 2018

Usborne books bij The Little Gym

image1

 

Na het enorme succes van de vorige verkoop, zijn we blij twee nieuwe data te kunnen presenteren!

Op vrijdag 6 juli en zondag 8 juli zal Neha Khanna in onze lobby aanwezig zijn om haar gevarieerde, mooie Usborne boeken te presenteren. Op zoek naar een mooi cadeau of een boek om mee te nemen op vakantie? Kom langs en bekijk haar assortiment.

Vrijdag 6 juli van 9:30-12:00 uur
Zondag 8 juli van 9:00-12:30 uur

Hieronder stelt Neha zichzelf voor:

"I am Neha, a mom to an adorable 15 month old with an extensive 12 years International experience in education. I am a certified Jolly Phonics expert and International Storyteller - So begins my affair with English as a language. 

I was given an opportunity to complete the circle by enlisting as an Usborne Organiser, which gives both parents and children endless opportunities for knowledge in the most creative ways. My sole purpose is to provide books at affordable prices to parents so they can fill their home library and children can rediscover the joy in learning and reading. "

 

 


Fri, Jun 15, 2018

Vakantieprogramma in de zomer

SC_Theme_Backhandspring

Altijd een feest! Op zoek naar de leukste plek deze zomer? Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

De thema's veranderen iedere week en zijn als volgt:
17-20 juli:          De race naar het heelal 
23-27 juli:          De super groten
30 juli-3 aug:     De geheime code naar de babydierentuin 
6-10 aug:          De 5 wonderen van het vossenholbos
13-17 aug:        Gerty, de hoffelijke gorilla
20-23 aug:        De schatten van de magische berg      

Het vakantieprogramma bieden wij aan in de ochtend van 9:00-12:00 en in de middag van 13:00-16:00 uur. 

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

PRIJZEN

Leden

1/2 dag € 27
Hele dag € 54
10 ritten € 250 (het hele jaar geldig)

 

Niet leden

1/2 dag € 32
Hele dag € 64
10 ritten € 250 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)


Mon, May 28, 2018

The Little Gym zoekt een nieuwe collega!

 

TeamMeeting_EN

Het The Little Gym team in Den Haag is op zoek naar enthousiaste, sportieve nieuwe collega's! Heb je interesse in een functie als instructeur? Klik hier voor meer informatie over werken bij The Little Gym. Graag to snel! 


Mon, Apr 30, 2018

Mei Maand Inschrijfmaand

TLG_PE_Early_Bird_Facebook_Blog_Enrol_Girl_Smiling_800x800_EN

 

In de meimaand is het weer mogelijk om een plekje te reserveren voor het nieuwe schooljaar dat na de zomervakantie van start gaat!

 

In de maand mei kunnen alleen leden een plekje in de les naar keuze reserveren. Na deze maand kunnen ook niet leden en mensen van de wachtlijst zich inschrijven.

 

Leden kunnen een aantrekkelijke korting ontvangen op het lesgeld. Graag leggen we jullie hieronder uit wat de mogelijkheden zijn:

 

Week 1 (8/13 mei) 'Early birds' inschrijvingen

- Graag bieden we onze 'early birds' een aantrekkelijke korting van 10% op het lesgeld aan, bij inschrijving voor het gehele schooljaar. Deze korting kan dus oplopen tot ruim 80 euro!

- Daarnaast krijgen de eerste honderd inschrijvingen een 'limited edition' cadeau: een handige powerbank, zodat je nooit meer last hebt van die lege batterij. 

- Natuurlijk hebben we voor de kinderen ook een leuk presentje klaar staan.

- Handig is ook dat je aan de balie niets hoeft te betalen, je hoeft alleen het inschrijfformulier samen met een van onze collega's in te vullen zodat we weten wat je lesvoorkeur is.

 

Week 2 (15/20 mei)

- Deze week gaat precies zoals de eerste week met dezelfde kortingen en cadeau's, maar kom snel als je nog hoopt op die handige powerbank van The Little Gym....  op = op!

 

Week 3 (22/27 mei)

- Graag bieden we onze leden 10 % korting bij inschrijving voor een heel jaar. Net zoals in week 1 en 2 kan je korting dus oplopen tot ruim 80 euro bij inschrijving op het gehele schooljaar en geven we de kinderen graag een kleinigheidje.

 

Week 4 (29 mei/3 juni) Laatste kans!

- Deze week zal de korting bij inschrijving op het gehele schooljaar 7,5 % zijn.

- Na deze week openen we ook de inschrijving voor onze niet leden en mensen van de wachtlijsten om een reservering te maken in hun gewenste les. Het kan dus zijn dat een voorkeursles nu vol is.

Wat is het voordeel van inschrijven in deze maand?
We vatten het even voor je samen:
- Gegarandeerd plek in de les naar keuze (geen wachtlijsten)!
- 10 % korting bij inschrijving voor het hele schooljaar (45 lessen --> bespaar ruim 80 euro)!
- Maak kans op het winnen van een verjaardagsfeestje bij The Little Gym, t.w.v. 280 euro!
- De eerste 100 'early birds' krijgen een limited edition powerbank!
- Voor de kinderen hebben we een leuk cadeautje klaar liggen bij inschrijving.

Voor meer informatie, zie ons schema of vraag onze instructeurs op de gym om hulp bij inschrijving aan de balie.


Mon, Apr 30, 2018

Vakantieprogramma tijdens de meivakantie

2016_HolidayCamps-Social_Girl

 

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Het thema van deze week zal zijn: Groen Baard's piratenschip! Maak je dus klaar voor een spannende middag! 

De voorjaarsvakantieprogramma's zijn op:

dinsdag 1 mei van 13:00-16:00 uur

donderdag 3  mei van 13:00-16:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Bij de introductie van een vriendje die nog niet eerder bij The Little Gym is geweest, krijg jij als lid 50% korting op een vakantieprogramma.

Prijzen

Leden

1/2 dag € 27

10 ritten € 250 (het hele jaar geldig)

 

Prijzen 

Niet leden

1/2 dag € 32

10 ritten € 250 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)


Mon, Mar 12, 2018

Paasfeest voor leden

TLG_Social_Media_Facebook_Post_Easter_Party_0160_800x800

Na het grote succes van de vorige jaren, organiseren we ook dit jaar een paasfeest voor onze leden!

Op zaterdag 24 maart zijn alle kinderen tussen 0 en 4 jaar uitgenodigd om samen met hun ouders gezellig te komen gymmen! Wij starten om 16:00 en eindigen om 17:30 uur. (Let op: aangezien onze lessen duren tot 15:30 uur, sluiten we onze deuren een half uur tussen 15:30 en 16:00 uur om schoon te maken)

Op zondag 25 maart zijn alle kinderen tussen 4 en 12 jaar uitgenodigd om hun trucjes te laten zien en paaseitjes te komen eten. Ook op zondag starten we om 16:00 uur en eindigen we het feest om 17:30 uur
(Let op: aangezien onze lessen duren tot 15:30 uur, sluiten we onze deuren een half uur tussen 15:30 en 16:00 uur om schoon te maken)

Indien je als ouder twee (of meerdere kinderen) in verschillende leeftijden hebt, dan kun je natuurlijk een dag kiezen die je het beste uitkomt.

Meld je nu aan! Via onze mail kun je de aanmelding doen en ons laten weten wie er komt (naam/namen kind(eren) en welke (maximaal twee) volwassenen er meekomen. Klik hier om de aanmelding te doen.

Let op: er is beperkte beschikbaarheid, dus meld je op tijd aan!


Tue, Mar 6, 2018

Opening nieuwe Bengels les (3 jaar)

SS_Facebook_PreK_GirlJumping_4M-3Y_Yeah!_460x460_EN

 

We zijn blij om jullie te laten weten dat er een nieuwe Bengels les  (3 jaar) les geopend zal gaan worden op vrijdag om 14:30 uur! Deze les zal gaan starten vanaf vrijdag 16 maart. 

Zit je nu met je kleintje in een andere les en wil je wisselen naar de vrijdag middag? Of zit je nu in de 15:30 uur op vrijdag, maar vind je de tijd van 14:30 uur prettiger?  Laat het ons weten of kom naar de balie om zo de les te verplaatsen.

NB: de les zal starten met een minimum aantal kinderen van 6. Indien we nog geen 6 kinderen op de lijst hebben vanaf 16 maart, wachten we met het aanbieden van de les totdat er genoeg kinderen op de wachtlijst staan. 

 


Tue, Feb 13, 2018

Vakantiepogramma tijdens de voorjaarsvakantie

TLG_Blog_post_Half_Term_Camps_Image_460x460

 

Altijd een feest! Tijdens schoolvakanties hebben uw kinderen plezier in een warme en veilige omgeving. Onze vakantieprogramma's bestaan uit hindernisbanen, groepsactiviteiten sport en spel en knutselen, passend bij de leeftijd van uw kind. Ons programma is voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Het thema van deze week zal zijn: Het slaapfeestje van de draak. Maak je dus klaar voor een spannende middag! 

De voorjaarsvakantieprogramma's zijn op:

dinsdag 27 februari van 13:00-16:00 uur

donderdag 1 maart van 13:000-16:00 uur

Een tussendoortje (gezonde snack, fruit en vruchtensap) in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Bij de introductie van een vriendje die nog niet eerder bij The Little Gym is geweest, krijg jij als lid 50% korting op een vakantieprogramma.

Prijzen

Leden

1/2 dag € 27

Hele dag € 54

10 ritten € 250 (het hele jaar geldig)

Prijzen 

Niet leden

1/2 dag € 32

Hele dag € 64

10 ritten € 250 (alleen geldig icm een jaarlijks lidmaatschap)


Tue, Feb 13, 2018

Openhuis zaterdag 17 februari

TLG_Social_Media_Blog_Post_Open_House_General_460x460

We nodigen iedereen uit om tijdens ons openhuis kennis te komen maken met het The Little Gym programma. Op zaterdag 17 februari tussen 16:00 en 17:30 uur zullen we voor alle leeftijden (4 maanden tot 12 jaar) verschillende activiteiten aanbieden in de gymzaal. In onze lobby staat koffie en thee klaar en voor de kleintjes limonade en een snackje. 

Onze instructeurs staan klaar voor verdere informatie over ons programma en het beantwoorden van vragen. 

Natuurlijk zijn onze huidige leden ook van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten en mochten er vrienden en vriendinnen kennis willen maken van The Little Gym, vergeet dan niet om hen ook mee te nemen! 


Wed, Jan 24, 2018

Ouder participatie les van 5 t/m 11 februari

TLG_Youre_Invite_Pre-School_Girl_ArmsUp_Facebook_Post (1)

 

We kijken nu al uit naar de grote show in juli 2018 waar we de kinderen de kans geven om te laten zien wat ze hebben geleerd en ze de vooruitgang vieren met een medaille! 

Jullie kinderen hebben nog 6 maanden te gaan tot dit grote moment.

Om jullie een idee te geven van wat een The Little Gym les zo ongelofelijk leuk en leerzaam maakt , willen we jullie uitnodigen voor de participatieles (5 t/m 11 februari)

Tijdens de kijk les ervaar je als ouder wat een The Little Gym les inhoud indien je kind in ons kleuter- of basisschool programma zit. Als ouder mag je dan ook daadwerkelijk meedoen! Doe je mee aan een ouder-kind les dan is het ook mogelijk om familieleden aan de les te laten deelnemen. Daarom moedigen we jullie aan om partners, grootouders en iedereen die nieuwsgierig is, uit te nodigen voor deze unieke kijk les.

Heel graag tot dan! 

FacebookEvent gallerij

 

Halloween Week!